Cine suntem

După o lunga experiența ca vânzători in domeniul design-lui de interior, a ferestrelor, ușilor dar mai ales a construcțiilor in general, ia ființă la MLG European Building Trade pentru a completa exigentele clienților noștri, atâta in Romania cat si in Europa in general.

Compania este o afacere de familie înființată în anul 2016, si își pune ca obiectiv principal, sa devina un lider de piață in acest sector si să finalizeze proiecte complexe și inovatoare la cele mai înalte standarde, incluzând construcții civile și dezvoltări imobiliare la nivel European, unde actual operează.

Compania se mândrește cu managementul său performant și cu personalul înalt calificat, alături de care implementăm permanent tehnologii noi și promovăm o puternică cultură organizațională, care înseamnă performanță în finalizarea la timp și în mod profesionist a proiectelor, cu ajutorul unei game complete de servicii în domeniul construcțiilor, ferestrelor si a ușilor, a structurilor de fațade ventilate, dar mai ales a dezvoltării imobiliare, in general.

Datorita profesionalității managementului fiecărui proiect in parte, compania este in fiecare zi propulsata in achiziționarea noilor proiecte, pe care clienții noștri, cu încredere ni le încredințează.

Compania astăzi se ocupa de construcții civile si industriale atât in tara cat si in Europa, furnizarea si montajul ferestrelor si a ușilor in pvc, lemn, lemn aluminiu si tâmplărie in aluminiu de înalta calitate, fațadelor ventilate in diferite materiale, a structurilor de pereți cortina, a balustradelor in sticla, a lucrărilor complexe de compartimentări si design in sticla.

MLG European Building Trade își păstrează rădăcinile ferm înrădăcinate în măiestria personalului nostru, factor care ne permite nu doar să producem întotdeauna produse si servicii de înaltă calitate, ci și să facem personalizări sau să realizăm lucrări complexe de înalta calitate.

2008+
Functionam din
285+
Clienti fericiti
10
Echipa
52
Proiecte