Termeni si conditii

Conţinutul site-ului European Building Trade este protejat de Copyright. Toate textele, pozele, graficele şi alte elemente sunt proprietatea societatii MLG European Building Trade srl.

Site-ul European Building Trade nu poate fi modificat, copiat, distribuit, transmis şi nici reprodus pe căi electronice, magnetice sau optice, în totalitate sau în parte, fără un acord prealabil primit în scris din partea societatii MLG European Buildin Trade srl. Utilizatorii site-ului European Building Trade se vor abţine de la orice acţiune care ar facilita imitarea site-ului, construirea machetării sau reprezentarea produselor individuale de către aceştia sau de către alte persoane, sub sancţiunile prevăzute de prevederile legale în vigoare.

Din considerente de tehnică a calculatorului, este posibil să existe o variaţie a culorilor între reprezentarea de pe site-ul European Building Trade şi/sau produsul original.

MLG European Building Trade srl îşi rezervă dreptul de a schimba materiile prime care intra în compoziţia produselor, acest lucru putând conduce la variaţii prezentate pe site. Pentru o informare exactă asupra tuturor produselor dorite, vă rugăm să contactaţi consultanţii comerciali legali ai societatii European Building Trade.

MLG European Building Trade srl îşi rezervă dreptul de a modifica specificaţiile şi/sau aspectul produselor partial sau in totalitate, fara preaviz pe situl sau.