Deceuninck

Caracteristici generale

Sistemul Legend este proiectat cu 6 camere de izolare având o latime a profilului de 80 mm. Având în vedere criteriul de înalta performanta au fost proiectate astfel încât sa asigure proprietati de izolare termica, fonica si de rezistenta si etansare ale ferestrei. Profilele sunt produse în conformitate cu normele standardului TS5358 – EN12608.

Performanta ridicata pentru izolare termica

Pentru a va oferi un nivel cât mai ridicat de izolare termica, sistemul Legend a fost proiectat în asa fel încât sa cuprinda cât mai multe elemente de constructie importante. Acest sistem cu 6 camere de izolare, cu o latime a profilului de 80 mm, cu 3 garnituri (una pe mijloc), ofera un coeficient de conductivitate a caldurii (Uf) foarte scazut având valoarea de 1,17 W/m²K. Acest sistem de latime 80 mm ofera posibilitatea aplicarii geamului tripan de 44 mm care ofera valori scazute Uf=0,6-0,7 W/m²K. Datorita coeficientului de conductivitate al profilului cât si al pachetului de sticla , rezulta o valoare superioara Uw = 0,95 W/m²K.

Rezistenta

Armaturile folosite la profilele sistemului Legend ofera valori de rezistenta sporite. Conform calculelor de rezistenta în zonele afectate de vânt puternic acest sistem ofera posibilitatea de a construi ferestre cu o suprafata mai mare fata de cele clasice.

Diversitatea produsului

Sistemul ofera o grupa variata de produse. Profilele principale care alcatuiesc sistemul sunt tocurile standard, cercevelele, profile de îmbinare, profile de rezistenta, montantii, picuratorii pentru rame, cercevele pentru usi cu deschidere spre interior sau exterior, profile de adaos. Suplimentar sistemul ofera o serie de profile auxiliare:  Colt unghi 90 grade, cuplaj unghi variabil, profile de mascare, extensii de toc, profile de închidere, etc.

Vitrarea

Se pot folosi atât la usi cât si la ferestre pachete de sticla de grosimi : 24;30;36;44 si 52 mm. Sistemul Legend de la Deceuninck ofera o paleta bogata de culori pentru toate gusturile.Valorile Uf variaza în functie de marimea suprafetei vitrate precum si de caracteristicile geamului.

Caracteristici tehnice

  • Latimea profilului:80mm
  • Numarul de camere:6
  • Numarul de garnituri:3(garnitura de mijloc)
  • Garnitura:TPE gri/neagra
  • Bagheta:prindere cu un picior - garnitura PCE
  • Vitrare:pachet geam de 24;30;36;44 mm
  • Standard:EN12608
  • Coeficient de conductivitate termica:Uf: 1.17 W/m²K